Блог

Мине не мине, през година пускаме по едно мобилно приложение за Android. #Cool!

Студеният зимен камък се пропука и от него започнаха да излизат тълпи от свежи и шарени хора. Градският въздух е пренаситен с летни емоции и навсякъде по улиците се движат лица с различни принадлежности. Лятото е механизъм, който задвижва цяла система обединяваща всеки от тези толкова различни хора. Защото най-важното е да си прекарваме добре и да се чувстваме щастливи.

Отдавна отминаха времената, когато компютрите бяха незаменими във всички дейности, лаптопите бяха лукс а за ултрабук устройства никой и не подозираше. Към настоящата 2015-та година всички тези устройства имат своя принос за нашето удобство и са се превърнали в задължителна необходимост.

Почти всеки човек отдавна има различни джаджи, с които се забавлява, но си улеснява и работата. Ако до преди 10 години, съвременните мобилни устройства и преносими компютри бяха достъпни само за определени членове на обществото, то днес това вече не е така.

Ако сте собственик фирма с бизнес офис, шоурум или приемна за клиенти и гости е съвсем нормално да искате да създадете визуално впечатление със стила и интериора на своя офис. Естествено най-лесното и изкушаващото е да използвате много цветове, форми и стилове, да претрупате помещението с офис столове и мебели, да задръстите всяко кътче с офис аксесоари, документация и каквото се сетите. Но веднага възникват два основни въпроса.

Когато търсите трафик за сайта си от Google и Yahoo трябва да направите ефикасна оптимизация за търсачки, която се състои в това да набавите качествени връзки към страниците ви и в същото време да се ангажирате със създаване на уникално съдържание.

Страница 1 от 13