Лято е, #WakeЪп!

от Ангел Евтимов Петък, 17 Юли 2015 12:30
0/10(0 гласа)
Лято е, #WakeЪп!

Студеният зимен камък се пропука и от него започнаха да излизат тълпи от свежи и шарени хора. Градският въздух е пренаситен с летни емоции и навсякъде по улиците се движат лица с различни принадлежности. Лятото е механизъм, който задвижва цяла система обединяваща всеки от тези толкова различни хора. Защото най-важното е да си прекарваме добре и да се чувстваме щастливи.

Живота се движи твърде бързо в летните месеци. Всичко се случва с висока скорост и накрая остават само шарени спомени, които ще помним цял живот. Струва си да изживееш едно незабравимо лято, което да те докосва с парещи лъчи като си спомняш за него. Така дори зимата ще е топла.

Фестивали, плажни партита, масови събирания, къмпинг и много други разнородни събтия се осъществяват лятото. Именно поради тази причина това е най-предпочитаният сезон от всички други.

  1. This is massive!

За почитателите на масовите събирания и необикновените пътешествия, лятото се организират солидно количество фестивали. През месец август ни очакват още от тях, така че можете да се възползвате максимално. Ето и няколко предложения: Spirit of Burgas, Джаз фестивал - Банско и Solar Summer Festival. Още подобни можете да откриете на http://www.peika.bg

  1. Къде е партито?

Август ще ни донесе още много приключения и луди изживявания. Летните дни дават възможност за експерименти и луди плажни партита. За да бъдете винаги в крак със случващото се не само по морето, а и навсякаъде другаде, можете да се възползвате от новото приложение на Clubin. Ако Ви се ходи някъде вечерта, но не знаете накъде да се насочите, тази магическа джаджа ще Ви помогне на мига. За всеки проблем си има решение и за всяка лятна вечер - ново попълнение.

  1. Кой ще спечели Супер купата на Европа?

Освен запомнящи се вечери и алкохолни "спомени", август вещае победи или загуби в борбата за супер купата на Европа. Футболните запалянковци очакват с нетърпение това голямо събитие, в което ще се борят победителя от Шампионска лига - Барселона и победителя от Лига Европа - Севиля. Два големи отбора на също толкова голям стадион. Ще тръпнем в очакване да разберем кой е победителя в тази доста оспорвана битка. Така че се снабдете с няколко каси бира и много чипс! Аз лично смело бих заложил в Betfair на Барса :)

  1. Пейка парти?

Запазена марка, разбира се, си остава партито на пейка в парка. Няколко готини приятели и нещо за пиене от магазина, правят вечерта различна и забавна. Летните вечери се запомнят лесно, когато са толкова обикновени, а същевремено толкова различни. Така, че грабвайте няколко приятели, минете през най-близкото магазинче и дирекно в парка!

Лятото е в разгара си, така че бързо се ориентирайте към приключения и нови изживявания! Хванете здраво мига и не го пускайте, защото веднъж се живее!

Последна промяна на Сряда, 22 Юли 2015 10:54

Свързано видео

Leave a comment