7/10(2 гласа)

online belotТочно това му липсваше на Facebook. Предвид всичко останало, с което е препълнен (applications, quizzes), някак си липсата на белот в световната социална мрежа беше голям недостатък. За това ще ви зарадвам. ДА, Facebook вече има онлайн белот.

Създателите му не ги познавам лично, но сме имали вземане даване в интернет пространството, за това с най-голямо удоволствие ще им ударя едно рамо в популяризирането му.

За самата игра няма какво да допълня. 90% от вас са я играли, и продължават да я играят редовно. Въпреки, че напоследък играем повече покер, някак си времето което съм прекарал в играене на белот винаги е било по-сладко. Напоследък пък стана "модерно" онлайн игрите, да изместват реалните, така че при всички положения не е излишен. Още повече, че е достъпен във Facebook.

По данни на създателите, все още е в BETA версия, но като гледам е постоянно пълен, така че се чувствайте свободни да изпробвате онлайн белота.

Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:19

2 коментара

  • Връзка към коментара Гошо Понеделник, 23 Януари 2012 09:27 публикуван от Гошо

    Има даже по-добър белот във фейса тук
    http://www.facebook.com/zariba.belot и е с далеч по-приятен дизайн. Това е същия белот който се играе във www.belotbg.com

  • Връзка към коментара anton.gaga Сряда, 17 Март 2010 18:49 публикуван от anton.gaga

    bravo za belota

Leave a comment