10/10(1 гласа)

Ревюто е насочено към силно-конкурентната ниша в Google - хамали. В началото, когато тепърва прохождах в SEO средите, се зачудих доста на бума при оптимизирането на сайтове предлагащи хамалски услуги. С времето разбрах, че явно се правят доста добри пари от цялата работа и за това хората имат желание да оптимизират сайтовете си.

За мое съжаление, все още не ми се е налагало да оптимизирам сайт за хамали, просто за да опитам от предизвикателството. Единствените сайтове в силно-конкурентна ниша, които съм оптимизирал са за имоти във варна и на една рекламна агенция във Варна, за която писах в поста ми за "Фирмено SEO", малко по-надолу в блога.

Та, да продължа със сайта за хамалски услуги … Дизайна е ясен. Едва ли някой, който търси хамали в Google, ще търси сайт с грабващ дизайн. Колкото по просто, толкова по-ясно. Изброяване на всичките услуги, цени за хамалски услуги, съвети, клиенти, контакти и прочие е най-нужното за такъв тип сайт.

Очевидно вършат и добра работа. Щом имат бюджет да са на челни позиции в Google, значи имат доста клиенти. Щом имат доста клиенти, значи вършат добра работа.

Keep wokrin' guys ;)

Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:18

Leave a comment