0/10(0 гласа)

oliver-parfumНапоследък се забелязва доста голям бум, както на сайтове за онлайн продажба на парфюми, така и на същите, които се оптимизират. В директорията, която създадох преди около два месеца, има поне 5-6 добавени сайта за парфюми. По блоговете които чета, също много често се забелязват мнения, чиито URL води към различен сайт за парфюми. Моят блог също не е изключение.

Така след бума на хамалски услуги, за който писах преди известно време, сега явно е ред на бум за парфюми онлайн. Един от сайтовете на които съм попадал най-често е parfumania.bg.

Parfumania.bg предлага широка гама луксозна маркова парфюмерия. Дамски парфюми, мъжки парфюми, дезодоранти, тестери, козметика и боди продукти. Супер цени, постоянни намаления и промоции.

С над 20 различни марки парфюми и общо над 150 различни парфюма, Parfumania.bg предлага най-широката гама от маркова парфюмерия.

Разбира се онлайн магазин без affiliate програма на къде, за това ParfuMania.BG предоставя възможност на клиентите си да печелят реални пари и да увеличат доходите си чрез партньорската им програма.

Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:18

6 коментара

Leave a comment