6.8/10(15 гласа)

mp3bg.org - слушай музика безплатноВ последно време слушам все по-често музика онлайн, основно от тубата и vbox7. На много хора явно им допада идеята, пък и напоследък все по-трудно се достъпват до безплатни mp3 в интернет, за това и се появяват все повече и повече сайтове за безплатно онлайн слушане на музика. Един от тези сайтове е и www.mp3bg.org.

На първо четене, дизайна на сайта изглежда добре. Изчистен е, не е с дразнещ фон, не е претруфен с реклами. Логото ми е малко семпъл, но като за сайт в начален стадии на развитие - бива! Функционалността е добре. Има листинг по букви, по стил на музика, има и търсене - по песен и по изпълнител. На основната страница се виждат и последно добавени песни, най-популярни, както и най-търсените. Като екстра функционалност също е о.к. - коментари, добавяне в любими (след регистрация), бутон за споделяне във Facebook, Twitter и прочие.

До момента броят на всички изпълнителни в сайта е 493, 476 от които са поп-фолк изпълнители. Така, че за любителите на чалгата и гръцката музика - това е вашето място ;)

Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:18

4 коментара

Leave a comment