0/10(0 гласа)

Скрита камера в часовникЗамисляли ли сте се някога, колко яко би било, ако за момент се сдобиете с една от тези ултра супер-модерни скрити камери, които използват обикновено по шпионските филми, като тези с Джеймс Бонд например. Аз да! Още повече, че в последно време, с бумът на онлайн магазините за какво ли не, сдобиването с джаджа от този вид освен, че не е никак трудно, но не е и никак скъпо! А такъв магазин за шпионско оборудване в България не липсва.

Скрита камера в ръчен часовникВсе още не мога да си представя колко добро ще е качеството на записване, но скрита уебкамера, побрана в химикалка, бижу или часовник, с която може за миг да се почустваш като Агент 007 си е предизвикателство. Като характеристики обаче, изглеждат повече от задоволителни. За пример, този ръчен часовник, който е и напълно функциониращ като такъв, има вградена 4GB памет, на която може в реално време да се записва аудио-видео файл в AVI формат, с резолюция 640х480 и 30fps /кадъра в секунда/. Има възможност и за правене на снимки в JPG формат и резолюция 1600х1200. Повечето телефони снимат с тези характеристики, така че вече може да добиете представа за качеството на записа.

Такива скрити камери са достъпни във всякакви форми - часовници /ръчни, стенни/, химикалки, шапки, очила, дори и запалки, като всяка от тях работи и по първоначалното си предназначение.

Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:18

5 коментара

 • Връзка към коментара Калински Сряда, 04 Август 2010 17:59 публикуван от Калински

  Хубави майтапи могат да станат с една скрита камера :)

 • Връзка към коментара Онлайн магазин Вторник, 03 Август 2010 19:39 публикуван от Онлайн магазин

  Такива камери не се продават от вчера, в по-развитите страни има дори специализирани магазин за тази цел и се продават абсолютно законно, друг е въпроса колко е морално да снимащ човек ако не върши нищо лошо или извън закона.

 • Връзка към коментара скрита камера Понеделник, 03 Май 2010 17:34 публикуван от скрита камера

  Има видео заснето със скрити камери - само ръчни в ютуба и ще намериш достатъчно примери. Сега за конкретния модел трябва да се види какво става с него, но видеото от такава миникамера е доста прилично

 • Връзка към коментара Скрити Камери Понеделник, 12 Април 2010 18:27 публикуван от Скрити Камери

  Ами доста си е прилично видеото на скритата камера - в края на краищата не очаквай разделителна способност като на кино. Достатъчно ясно е за целите, за които се използва - да видиш какво се случва в опр. помещение докато те няма.

 • Връзка към коментара Prognozite Петък, 09 Април 2010 08:30 публикуван от Prognozite

  Чудесно хайде сега пусни едно видео да видим как е качеството на тази скрита камера която рекламираш :-)

Leave a comment