0/10(0 гласа)

... и 14 по левобалната. Все пак реших да не си сваля Сблъсъкът на титаните от някой download бг тракер, със супер омазано качество :)

clash-of-the-titans1

Току-що се завръщам от премиерата на толкова рекламирания Clash of the Titans. И да, като всичко останало което се рекламира, не е чак толкова добро, колкото изглежда. Все пак отдавна не бях ходил на кино и си струваше, да разкърша малко краката (и очите). Последно бях на премиерата на 2012, преди това на Ice Age 3, на който заспах многократно (може би защото, най-забавното от филма, го бяха пуснали по 10-те хиляди трейлъра).

clash-of-the-titans2За филма - малко фантасмагория, все пак е по "Старогръцки митове и легенди". Като сюжет бива, като сценарии малко зле, като режисура - средно, актьорска игра - малко под средното, като ефекти - малко над средното, почти доволно. Общо взето - средно. Поне имаше две-три хубави жени във филма, които ме крепяха. Най-залъгващото беше 3D версията, която всичко на всичко имаше 5-6 ефекта (както и повечето 3D филми). Имаше два-три забавни момента (поне в залата се чу солиден звук от смях), имаше и малко "твари" напомнящи за "Властелина на пръстените".

Няма да ви разказвам историята, все пак може да сте решили да се охарчите 20-30лв. (билет + път + храна) за да го гледате. Ще ви посъветвам само едно. Отидете до шиб*ната тоалетна, преди да влезете в кино залата, защото съвсем случайно от "Кино Арена" може да са решили да не направят такава вътре и да се чувствате много прецакан, защото не сте си взели очилата, а за да излезете от киното, трябва да ги оставите на входа. Нямаше как да не го спомена. ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ и направете една ТОАЛЕТНА вътре в КИНО АРЕНА "МОЛ ВАРНА", за да не бъдат разочаровани посетителите, и да не ви хулят като мен в интернет пространството. Или поне предупреждавайте хората, а не пред свършен факт.

Та стига съм се оплаквал, че ревюто ще придобие друг замисъл. Ако си падате по такива филми - гледайте го, ако не - евентуално ще го гледате на сила, ако пък не ви се гледа - не го гледайте ;)

clash-of-the-titans3
Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:20

3 коментара

  • Връзка към коментара Марто Събота, 10 Април 2010 18:08 публикуван от Марто

    Днес бях на кино в мола и гледах "Как Да Си Дресираш Дракон" и много ми хареса. Препоръчвам ти го! http://blog.filmfen.com/2010/04/za-kak-da-si-dresirash-drakon/

  • Връзка към коментара Форума Петък, 09 Април 2010 08:35 публикуван от Форума

    Има тоалетна наблизко до киното :) А чак 20-30 лв няма да изхарчите за филма. На най-долния етаж има Пикадили, където цените са по-нормални. Филмът определено е тъп - то просто като видиш трейлъра и ти става ясно. Щеше да е по-хубаво да отидеш на "Как да си дресираш дракон" или "Мисия Лондон". How to train your dragon ще го дават ако не се лъжа в събота (поне тогава ще отида), а мисия лондон през средата на април.

  • Връзка към коментара futbola Петък, 09 Април 2010 08:27 публикуван от futbola

    Това май е ревю на залата в Мол Варна не на филма :-)

Leave a comment