8/10(1 гласа)

Подслушвателни устройства

Преди три дни писах статия за скритите камери, сега за да допълня напълно картинката, ще драсна няколко реда и за подслушвателните устройства. Предвид, че скритите камери могат да записват и звук, сигурно ще се замислите - за какво са ми подслушвателни устройства? Е не винаги има смисъл от видео запис, а и в случай, че решите да подслушвате телефон са точното решение.

GSM подслушвателТози GSM подслушвател например работната честота 900, 1800 MHz. Снабден е с 3 кондензаторни микрофона и може да работи 24 часа непрекъснато. Има съвместимост с всички GSM SIM карти. Обхватът на микрофона му е средно 10-14м, като работната му температура варира от -40 до +50 градуса по целзий. Размерите му са колкото на кибритена кутийка.

Как работи?

Поставяте в него SIM карта, оставяте го на нужното място, след това набирате номера на картата и ще може да чувате, случващото се около него.

До сега не ми се е налагало да подслушвам някой, надявам се и да не ми се наложи, но все пак в случаите, че се стигне до там, е по-добре да съм подготвен и да се знае какво и къде да се търси ;)

Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:18

4 коментара

 • Връзка към коментара Sofia Dum Понеделник, 12 Април 2010 20:18 публикуван от Sofia Dum

  Ами в никакъв случай не искам да те уча какво и къде да пишеш - имаш си право. Въпроса ми беше по скоро в това дали функционирането на един такъв магазин е законно?
  Ако евентуално си свързан по някакъв начин с него - би трябвало да си наясно с нещата и затова те питам.

 • Връзка към коментара Ангел Евтимов Понеделник, 12 Април 2010 18:10 публикуван от Ангел Евтимов

  Забранено, не забранено, мен не ме касае :) Имам си свобода на словото, имам си блог и ще пиша в него каквото ми падне :) Н

 • Връзка към коментара подслушване Понеделник, 12 Април 2010 17:39 публикуван от подслушване

  Е, забранени - не е разрешено да записваш някого без негово знание. Аз каква вина имам, че някой говори докато записвам тишината в стаята

 • Връзка към коментара Sofia Dum Понеделник, 12 Април 2010 08:31 публикуван от Sofia Dum

  Ами такива неща нали са забранени за продажба и реклама? Или не ?

Leave a comment