RSS submit от RSSLounge.com

от Ангел Евтимов Неделя, 11 Април 2010 11:28
10/10(1 гласа)
RSS submit директориите се превърнаха в един от най-вървежните начини за оптимизиране на вътрешни страници, като улесняват изключително много булшинството уебмастъри. Алтернатива за оптимизиране на вътрешни страници си остават social bookmarking мрежите, както и писането на статии, но добавянето на RSS става за секунди, а всичко останало се извършва автоматично, за разлика от гореспоменатите две. Естествено всяко си има своите предимства и недостатъци.

RSS robot submitterВъпреки това, една RSS директория ще бъде много по-обемна откъм съдържание, отколкото обикновените директории, най-вече заради лесното добавяне и огромното количество съдържание което се налива в тях. Именно за това обмислям вариант да пусна и аз един RSS submit в нашата уеб директория, за да запълня пълноценно картинката заедно със социалната мрежа за споделяне на вързки и директорията за статии.

Конкретно поста ми е насочен към една нова RSS директория - RSSLounge.com. Пусната съвсем скоро, събмитъра вече е бъкан с добавени фийдове, които връщат dofollow линк към източника. За момента RSS Submitter-a е достъпен на английски, но добавянето на бългърски feed е възможно, та дори и преобладават.

От submit RSS можете да си добавите фийдовете, моите абсолютно всички са одобрени, като към единия ми изпратиха е-mail в който ме уведомиха, че загалвията ми са повтарящи и ако въпреки това искам да ми се добави фийда, да им изпратя e-mail за потвърждение. Добре, че ме напомниха да ги оправя. Точно това ми направи най-добро впечатление и основно заради това им удрям едно рамо с тази статия.

Успех на директорията и на създателя й - w-seo.

Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:17

8 коментара

 • Връзка към коментара Георги Петък, 18 Март 2011 13:49 публикуван от Георги

  Да питам ако публикуваме нашата рсс емисия да речем 20-30 сайта, и рсс емисията е ограничена примерно до 200-300 думи. Всичките тези сайтове в които пуснем нашите рсс новини няма ли всъщност да ни създадат дублирано съдържание, и оттук да ни навредят. Ако може да се ограничи само до заглавие предполагам би било по добре, но пък тогава няма да ни удобрят

 • Връзка към коментара Никито Понеделник, 28 Февруари 2011 22:53 публикуван от Никито

  RssLounge-a изглежда претоварен в момента, но смятам да го навестя отново. Успех желая на Linknotize допадна ми мултифункционалността му:)

 • Връзка към коментара Skype Събота, 05 Февруари 2011 00:56 публикуван от Skype

  Супер, а някой има ли списък със всички такива сайтове за да добавя във всички своят феед?

 • Връзка към коментара Съновник Четвъртък, 08 Юли 2010 13:08 публикуван от Съновник

  Пускам фиида, добавям вашият линк, но така и не видях сайта си в одобрените
  има ли някакви критерии

 • Връзка към коментара Николай Вторник, 11 Май 2010 17:32 публикуван от Николай

  Аз си пратих почти всички сайтове които имат RSS там и до колкото помня са одобрени всички. Дано винаги да продължава да дава dofollow линкове.

  Само една забележка имам и тя е списъка със събмитнати сайтове или да е на отделна страница, или да го няма. Мисля че той доста ще попречи на оптимизирането на страницата за събмит.

  Очаквам и ти да пуснеш един dofolow rss submiter :).

  Поздрави.

 • Връзка към коментара Ангел Евтимов Понеделник, 12 Април 2010 18:12 публикуван от Ангел Евтимов

  Бавното зареждане е на целия ми акаунт във Хостгатор, за съжаление не виждам светлина в тунела да го оправят, след дните прекарани в събмитване на тикети и live chat support. Обмисляме варианти по преместване на всичките ни сайтове, като сме готови ще съобщим :)

 • Връзка към коментара Фена Неделя, 11 Април 2010 18:18 публикуван от Фена

  Събмитнах няколко фиийда в rss директорията. Надявам се да оправиш проблема с бавното зареждане на LinkNotize и да пуснеш и ти една RSS директория към сайта :)

 • Връзка към коментара Spas Atanasov Неделя, 11 Април 2010 16:53 публикуван от Spas Atanasov

  Благодаря за статията Ангеле :)

Leave a comment