0/10(0 гласа)

Много дълго се чудех какво заглавие да измисля за статията, понеже ще съчетая много неща в нея, за това реших да бъде колкото се може по-ясно и по-просто. Ще почна отзад-напред.

Филмът

Робин Худ 2010 филм плакат постерКато един изявлен киноман, няма как да не обърна внимание на един от любимите ми филми, чийто римейк ще тръгне по кината в България на 14 Май 2010г. - рожденният ми ден. От край време съм фен на Ръсел Кроу, да не говорим и за Ридли Скот, които за последните 10 години имат не повече от 2 филма, които не са ми направили изключително впечатление. Единият е Kingdom of Heaven (режисиран от Ридли Скот), другия е Tenderness (с участието на Ръсел Кроу). Всичко останало, както филми режисирани от Ридли Скот, така и с участието на Ръсел Кроу съм гледал повече от 3+ пъти всеки. Като прибавим и един от любимите ми филми "Робин Худ - принцът на крадците" с Кевин Костнър, няма как да не тръпна в очакване на премиерата на Робин Худ (2010). А и така между другото това е и пети филм (и четвърти пореден) за дуета Скот/Кроу. Как да не се вълнува човек? Дано само не се окаже провал, като Clash of the Titans, поне за мен.

Историята

Робин Худ 2010 филм - кадри от филма"Англия, в края на 12 век. След участие в Третия кръстоносен поход, сър Робин от Локсли (Ръсел Кроу) се завръща в селото си и открива, че то е потискано от новия шериф на Нотингам (Матю Макфейдън).  

Използвайки интелекта и военните си умения, благородникът се заема да освободи дома си от тиранията и корупцията в Англия, за да възтържествуват щастието и справедливостта. Също така, сър Робин трябва да се бори за любовта за наскоро овдовялата лейди Мериън (Кейт Бланшет), докато води свойте разбойници от Шеруудската гора към честност и победа.
"

Сайтът

Робин Худ сайт дизайнПознахте. От край време реших да спретна един сайт/блог за Робин Худ, понеже такъв в България липсва, а историята и филмите, та дори и сериала "Робин Худ" са добри. Още началото на годината спретнах набързо едно дизайнче, закупих и домейн за сайта на Робин Худ - robin-hoods.info. Но покрай работата и учението, време да го довърша не остана. Сега обаче имам и мисля да му довърша дизайна. Предвид, че се забавих доста със сайта, а искам да е индексиран добре през Май месец тази година, за това удрям няколко линка към домейна, та да набере нужната скорост.

Последна промяна на Сряда, 12 Май 2010 14:31

4 коментара

 • Връзка към коментара Николай Четвъртък, 27 Май 2010 12:58 публикуван от Николай

  Този филм доста го нахраниха от spill.com (http://spill.com/Movie-Reviews/MovieReview.aspx?Name=Robin%20Hood&VideoId=387783)
  Аз лично не смятам да го гледам.

 • Връзка към коментара Ангел Евтимов Сряда, 14 Април 2010 17:28 публикуван от Ангел Евтимов

  Мерси все пак за предложението и мнението за дизайна ;) Исках нещо разчупено да е :)

 • Връзка към коментара Ангел Евтимов Сряда, 14 Април 2010 17:26 публикуван от Ангел Евтимов

  За момента нямам нужда. Не смятам, че ще е сайт с който ще правя луди пари, че да го оптимизирам супер много, просто за удоволствието, пък останалото каквото дойде ;)
  Иначе линк от някоя друга статия/ревю от сайта ти за филми, не отказвам. Само да завърша сайта. Аз също ще върна с обратното :)

 • Връзка към коментара Кино Фена Сряда, 14 Април 2010 16:40 публикуван от Кино Фена

  Дизайнът, ако е този зеленикавият, е хубав. Успех с проекта. Ако мога да помогна с нещо казвай :) Примерно да регистрирам няколко събдомейна ( на мои сайтове ) и да ти ги дам на разположение - така ще получиш някой друг линк :)

Leave a comment