0/10(0 гласа)

Приморско

Лятото наближава все по-бързо и по-бързо. Плажовете във Варна се пълнят повече и повече. За това е добре, ако планувате лятна почивка, да започнете още от сега с резервациите, защото не се знае ще има ли, няма ли да има. Курортите по северното черноморие са пълни отдавна с туристи, а за средата на лятото не ми се мисли какво ще е. Вероятно е и същото положение с южното черноморие, но нямам преки наблюдения за там.

Един от курортите обаче ми направи впечатление и това е Приморско. Идеално е за по-спокойна почивка, за хората които точно това търсят. Не е от типа на преселените Златни Пясъци, Албена, Слънчев бряг и т.н. Местенцето е китно, както можете да видите от снимката, а и хотелите са повече от прилични.

хотел БелицаЗа пример да вземем този хотел в Приморско - Belitsa. Има си всичко необходимо, а на пръв поглед изглежда като приличен тризвезден семеен хотел. Хотелски комплекс „Белица” се намира в североизточната част на гр. Приморско, в непосредствена близост до златистия морски бряг „Перла” . Хотелът е пететажен и е изцяло реновиран предлага уют и отлични условия за отдих на семейства и младежи от месец май до месец октомври. Хотелът предлага богата закуска на блок маса включена в цената на нощувката. За отличния престой и развлечение на туристите работят ресторант, Лоби бар и Пул бар с изглед към новоизградения басейн.

Хотел „Белица” разполага със 168 стаи с по две легла. Всички стаи са с тераси с изглед на север/към басейна/ или юг/към градината/. Стаите са климатизирани и разполагат със сателитна ТV, хладилник, телефон, и баня с душ кабина. Хотелът разполага и с 6 апартамента. За развлечение на туристите хотел „Белица” предлага открит басейн, тенис корт, фитнес уреди на открито и зала за тенис на маса. Общо взето почти всички екстри, от които се нуждаем за една добра едноседмична почивка. Цените са им също прилични, като варират според периода на сезона.

За повече инфорамция съвсем спокойно можете да проверите в сайта им, а за отзиви и други варианти -> Google.

Приятна почивка! :)

Последна промяна на Четвъртък, 08 Юли 2010 14:16

4 коментара

 • Връзка към коментара John Doe Четвъртък, 07 Март 2013 08:52 публикуван от John Doe

  Била съм там и мога да кажа, че е невероятно . Наистина един от курортите ми направи впечатление и това е Приморско. Идеално е за по-спокойна почивка, за хората които точно това търсят. Не е от типа на преселените Златни Пясъци........ Местенцето е китно, както можем да видим от снимката, а и хотелите са повече от прилични.Точно така е съгласна съм с това,което сте написали в своята статия и се радвам че намерих този блог.По нашето Черноморие има страхотни места за почивка както с приятели така и със семействата си.

 • Връзка към коментара Джон Доу Сряда, 20 Февруари 2013 19:23 публикуван от Джон Доу

  Съгласна съм, че Belitsa има всичко необходимо, а на пръв поглед изглежда като приличен тризвезден семеен хотел.На удобно място е този Хотелски комплекс „Белица” в североизточната част на гр. Приморско, в непосредствена близост до златистия морски бряг „Перла” . Няма как човек да не си прекара добре там,особено ако е с любимите си хора.Снимката е разкошна и благодаря за темата която споделихте с нас.Миналата година минах само по край него и ми направи силно впечатление, дори нямаш май свободни места,което е показателно за качеството.Но пък може да си прекараме и в други страни почивката си, годината е дълга и има време за всичко стига да искаме.

 • Връзка към коментара obiavi Сряда, 21 Юли 2010 11:07 публикуван от obiavi

  На приморско съм бил почти всички лета. Тази година обаче смятам да отида в Гърция на почивка.

 • Връзка към коментара Сватба ТВ Понеделник, 14 Юни 2010 18:40 публикуван от Сватба ТВ

  Смятам летните почивки от тук на сетне да си ги изкарвам в други държави. Прави впечатление, че цените стават все по-атрактивни, дори си мисля, че ще ми излезе по-евтино почивка в Турция, Гърция или Тунис, от колкото в БГ.

Leave a comment