10/10(1 гласа)

В разгара на лятото, единственото спасение са бирата, климатиците и вентилаторите. На последното му отминава постепенно времето, а същевременно употребата на климатици в почти всеки един дом или офис е нараснала значително. А и цената на климатиците отдавна не е това, което бе преди време и почти всеки може да си позволи климатик, било то в домашни или бизнес условия.

Климатици от V-clima

Сайтът за климатици и климатична техника - V-clima.com е на фирма Вулкан 2002, която по данни в сайта работи в най-големите градове в България - София, Варна, Пловдив, Бургас и Русе. Освен в продажба, фирмата профилира в доставка и монтаж на климатична техника, като дори предлага и безплатен оглед, консултация и доставка за София и Варна. Моделите с които рабоят са - климатици Daikin, Fujitsu General, Mitsubishi, Panasonic, Toshiba и Sharp, или казано по друг начин - с най-добрите японски производители. Всички климатици, монтирани от фирмата, са с три години пълна гаранция, без задължителна годишна профилактика, с възможност за удължаване на някой марки и модели, според информацията в сайта им.

От ледна точка на SEO, сайтът е добре изграден, а и това че е в топ10 в Гугъл при търсене на климатици, означава и че се работи стабилно по сайта. Като основна функционалност също е добре структуриран. Има както търсачка, така и менюта по основните модели климатици, а най-отдолу има "Промоции" и полезна инфорамция за потребителите, които по мое мнение мястото им е малко по-нагоре в сайта.

Последна промяна на Четвъртък, 15 Юли 2010 15:58

4 коментара

 • Връзка към коментара климатици онлайн Понеделник, 04 Юли 2011 17:59 публикуван от климатици онлайн

  като гледам все още не ев топ3, ма има някви вмакс дето 1000 сайта имат, не знам тях как ще ги пребори, не знам за вас но бира в жегата не е както климатик, може би защото аз не пия

 • Връзка към коментара favorit-klimatici Петък, 17 Септември 2010 07:38 публикуван от favorit-klimatici

  ааа, не само бирата, може и малко бяло винце, Шардоне да речем, ...сипваш го яко изстудено в една също яко изстудена кана (извадена от фризера) и капваш малко Спрайт, и нарязваш 2-3 резенчета зелена ябълка, ..леко кисела, ..цялата тази дъндания а комбинирам с малко мухлясало сиренце. хммм, ..направо не ме барай

 • Връзка към коментара Zaya Събота, 10 Юли 2010 22:30 публикуван от Zaya

  Пожелавам на сайта да го видим в Топ3, а не само в Топ10! :)

 • Връзка към коментара Янчо Четвъртък, 08 Юли 2010 11:44 публикуван от Янчо

  За бирата и климатиците си напълно прав.
  Какво по-добро от бира под чадъра до басена, ако и времето ставаше за плаж...

Leave a comment