0/10(0 гласа)

В предишната ми статия за климатици писах за сайтът V-Clima, който е на фирма Вулкан 2002. Практиката в днешно време е всяка почти всяка една фирма, предлагаща някакъв тип услуги, да разполага със собствен фирмен блог. V-Clima си имат такъв блог за климатици, който дори използва новите кирилски домейни - климатици-варна.com.

климатици Daikin

Забелязал съм, че фирмата много набляга на климатици Daikin. Причината е, че цените на този модел климатици в България, за последните две години падат стремглаво, може би заради новите заводи на Daikin в Чехия. Имат цени на инверторни климатици, които не се различават много от сходни модели на други марки климатици, което най-вероятно се дължи и на финансовата криза, от която конкуренцията се изостри значително за последната година, година и половина. Същевременно и повишеният интерес на марката за българския пазар спомага за една по-голяма зрелост на пазара за климатици Daikin в България.

Най-добрата серия на климатици Daikin, като екстри, показатели и съотношението на качество/цена е серията FTXS-G/RXS-G Professional с най-продавани модели FTXS25G/RXS25G и FTXS35G/RXS35G. Повече подробности за климатици Daikin можете да намерите на блога на фирма Вулкан 2002.

Последна промяна на Четвъртък, 15 Юли 2010 15:57

7 коментара

 • Връзка към коментара John Doe Понеделник, 04 Април 2011 14:59 публикуван от John Doe

  В момента климатици Дайкин цената им се вдига тъй като вече има завод в Китай, а завода в Чехия вдига цените на Чешките, a Китайските стават на досегашната цена на която са се продавали Чешките, ...за сравнение DAIKIN -18-ка от 1680 лв. става на 2180 лв. (Чешко производство)

 • Връзка към коментара климатици Пловдив Неделя, 16 Януари 2011 16:16 публикуван от климатици Пловдив

  ...виж Дайкин и Панасоник може да ги сложиш на един кантар, ...но за Осака, ...имат още да поработят от Осака за да достигнат качеството на Дайкин

 • Връзка към коментара климатици Пловдив Неделя, 16 Януари 2011 16:10 публикуван от климатици Пловдив

  еее Дайкин не са от най евтините, с Осака съм съгласен, ама за Дайкин можем да поспорим, ...но в Дайкин са климатици станали остъпни за масовия потребител през последните няколко години, ...колкото до качеството Дайкин са се доказали

 • Връзка към коментара Николай Григоров Четвъртък, 14 Октомври 2010 13:11 публикуван от Николай Григоров

  трябва ми компресор за климатик daikin 12

 • Връзка към коментара Климатици Варна Вторник, 27 Юли 2010 08:48 публикуван от Климатици Варна

  Ако от Daikin чуят че ги слагаш в едик кюп с осака, ще се гръмнат

 • Връзка към коментара Климатици Шумен Понеделник, 19 Юли 2010 10:00 публикуван от Климатици Шумен

  А качеството ?

 • Връзка към коментара Климатици Неделя, 18 Юли 2010 22:08 публикуван от Климатици

  Мда... Дайкин и Осака са може би най-евтините на пазара и затова търсенето е толкова голямо :)

Leave a comment