10/10(1 гласа)

CarShop.bg е най-новият проект от създателите на tuning.bg. В сайта може да се намерят почти всякакви авточасти онлайн, подходящи за тунинг и за "разкрасяване" на личния автомобил - екстериор, интериор, джанти и гуми, електроника и още много други.

Авточасти онлайн от CarShop.bg

Дизайна на сайта за авточасти е повече от приятен за окото. Личи си, че все повече и повече сайтове се придържат към новите уеб стандарти.   На пръв поглед използваната система не ми е много позната, но като структура има всичко необходимо - категории/под-категории, промоционални продукти, последно разглеждани продукти, последно добавени стоки, подобни продукти и още, и още ...

Интересна част от сайта е присъствието на оказион, където всеки може да публикува своите обяви за авточасти. Много малко са българските магазини за авточасти /а и не само/, които да предлагат тази услуга. А ние в момента работим по подобен проект за UK и във всички примерни сайтове, които ни бяха дадени, въпросната функционалност присъстваше във всички!

В България, почти всеки разполага с кола, ако не и повече, така че присъствието на подобни услуги в Интернет е задължително. Колите винаги имат нужда от кръпки или тунинг, а за всяка част да обикаляш по магазините не си е работа. Много по-лесно е в Интернет, за това и много компании се насочват към развитието си в сферата.

Последна промяна на Неделя, 22 Август 2010 12:52

Leave a comment