Оливия Уайлд / Olivia Wilde

от Ангел Евтимов Вторник, 24 Август 2010 18:17
0/10(0 гласа)

olivia-wilde-2-оливия-уайлдНаскоро ми се насъбраха един-два филма да гледам с Оливия Уайлд / Olivia Wilde, а понеже ми беше направила впечатление още с The Girl Next Door, смятам, че ще стане не по-малка звезда от Меган Фокс / Megan Fox, която също я бях забелязал в ранна (филмова) възраст в една от сериите на Двама мъже и половина / Two and a Half Men, където страстно, страстно търкаше прозорците на верандата на Чарли. Заедно с Амбър Хард / Amber Heard и Ивон Страховски / Yvonne Strahovski образуват моята "великолепна четворка" :)

Двата филма, които гледах за последно с Оливия Уайлд са Туристи / Turistas и Alpha Dog. Докато във втория (който е много добър и е по действителен случай!) има епизодична роля, то в първия е по-съществена, а и макар, че първоначалните ми очаквания за филма не бяха кои знае какви, се оказа доста сполучлив. Напомни ми доста за Плажът / The Beach с Леонардо Ди Каприо /Inception/, само че малко по-нова версия. Жени по бански, красиви плажове и пейзажи, убийства, трилър ... има си от всичко във филма и става за убиване на времето (без да съжалявате след това).

olivia-wilde-3-оливия-уайлд

olivia-wilde-1-оливия-уайлдОтделно от тези два филма, Оливия Уайлд е една от звездите в сериала Д-р Хаус / House M.D., където участва вече три сезона (не че съм гледал и една серия). В края на годината пък предстои излизането по кината на дългоочакваното продължение Tron: Legacy, където е с главна роля (яко, а?). Смятам, че филма ще е с голям успех, на база първия филм. Идеята е оригинална, а ефектите от втория (които малко или много липсваха в първия) могат да се считат само за плюсове.

Отделно от филмите в които е участвала, Оливия Уайлд има и снимки за мъжкото списание Максим / Maxim, на чиято корица също грее ликът й (да не забравяме и тялото, все пак :))

olivia-wilde-4-оливия-уайлд

Последна промяна на Вторник, 24 Август 2010 18:55

Leave a comment