10/10(3 гласа)

Стъклен домТази есен започва втори сезон на "Стъклен дом" и това може би е един от най-дългоочакваните сериали (включително и тези извън пределите на нашата страна) за българския зрител. Стартовата дата на сериала все още не е известна, но есента малко или много наближава, така че можем спокойно да затаим дъх в очакването му.

Последните новини от сериала Стъклен дом са, че актьорският състав се е увеличил с две звезди (или по-скоро кучета), които още от началото на лятото се лансираха, като естествено тогава не се знаеше, че ще са животни. Което е и добър маркетингов ход :) 

Друга нова звезда в сериала е и Асен Блатечки, който има солиден опит с филми на международната и българска сцена /Мила от Марс/, може би с по-съществена роля. Очаква се, че ще е пълната противоположност на Камен.  Другата по-съществена новина е, че "голямо престъпление" се подготвя за старта на сезона на "Стъклен дом", както и че на лице са три различни края за сезона, върху които сценаристите работят от началото на лятото.

Снимките за втори сезон на сериала са започнали на 26 Юли, така че съвсем скоро очакваме лансирането на рекламите за стартовия му епизод по бТВ.

Последна промяна на Събота, 28 Август 2010 17:43

2 коментара

Leave a comment