Livescores - футболни резултати на живо

от Ангел Евтимов Четвъртък, 02 Септември 2010 10:02
6/10(1 гласа)

Започваме линк билдинг кампаня по оптимизиране на сайт за Livescore. Естествено, повечето трафик към подобни сайтове не идва от Google, а директен - хора, на които им е допаднал предлаганата функционалност на сайта. Но една SEO оптимизация в началото е много добър старт по полуляризирането на сайта, придружаван и с малко SMO и като цяло уеб маркетинг.

За сега целта е една - колкото се може по-напред при търсен на Livescore, но не изключваме и доста български трафик от търсене на "резултати на живо", "футболни резултати" и т.н. Трафик и при търсене по държави също се очаква:

bglivescores

Общо взето по структурно отношение и заглавия в сайта нещата са долу-горе изпипани. В процес на работа винаги може да се наложи да се бутне тук-там.

Визията на сайта като цяло е много задоволителна, а функционалността не отстъпва по нищо на някои от водещите сайтове за резултати на живо. Списъка на първенствата е изключително голям. Българското също фигурира, като дори се предлагат и резултати на живо от двете ни "Б" групи. Във функционално естество сайта ще продължи да се развива, дали сме насоко по usability и допълнителна функционалност, която би превърнала сайта в един полезен източник на livescore резултати за футболните фенове. За това, ако сте фен на футбола, ви препоръчвам използването на bgLivescores.com.

Последна промяна на Петък, 21 Октомври 2011 08:18

2 коментара

  • Връзка към коментара Dan4o Сряда, 21 Декември 2011 09:30 публикуван от Dan4o

    Защо не съществува вече този сайт?

  • Връзка към коментара Zaya Неделя, 05 Септември 2010 20:56 публикуван от Zaya

    Наблегнете и на футболни резултати, за българските потребители. Предполагам, че го search-ват много :)

Leave a comment