10/10(7 гласа)

От днес добавих и нова придобивка към блога ми - бутон за споделяне в социални мрежи SpodeliMe.com, който е дело на Васил Тошков (a.k.a. Cloxy) и е изцяло некомерсиален проект.

Бутон за споделяне в социални мрежи - Spodeli meБутонът SpodeliMe може да се добави във всяка една страница на вашите сайтове или блогове, като това дава възможност да увеличите своите потребители в сайта, чрез силата на социалните мрежи и да подобрите своята social media optimization. Към списъка от мрежи присъстват мощните Dao.bg, Piron.bg и Svejo.net. Много от от читателите ви сигурно искат да споделят съдържанието ви някъде, за това ползата от подобен бутон е неминуема, особено ако имате добре посещаван блог.

Инсталацията на бутона SpodeliMe е повече от лесна. Отне ми една минута за да го сложа в блога ми, предполагам и на вас не би ви отнело повече. Можете да зададете и изображение по ваш избор, така че да се съвпада (или откроява) с цветовете на блога/сайта ви. За потребителите на Wordpress дори има и готов plugin с който си улеснявате добавянето на бутона.

Последна промяна на Четвъртък, 16 Септември 2010 16:58

12 коментара

Leave a comment