10/10(2 гласа)

За любителите на футболни прогнози лятото е малко като трън в гащите, т.к. повечето европейски първенства почиват и хората могат да залагат основно на мачове в Русия, част от скандинавските страни и на някоя друга контрола. Въпреки това, запалянковците на всякакви прогнози, залози и системи за залагане не се плашат от това и продължават да инвестират в букмейкърските къщи и през лятото.

Преди обаче да се пристъпи към залог, е много важно човекът който залага, да е добре запознат с мача - отборите, мача като цяло, конкретна форма, футболисти и куп други показатели, които биха могли да повлияят на резултата от двубоя. Тук на помощ идват сайтовете за футболни прогнози, а един от тях е и BGprognozite.NET.

В сайта може да намерите всякакви видове прогнози и стратегии за залагане, информация за различните букмейкъри и бонусите които предлагат. Интересен залог може да направите на мача Черна Гора - България. Черна Гора отдавна не е туристическа дестнация и мача се очаква да бъде изключително твърд и завързан. Загубата на българите от Корсика бе шок, а ако мачът беше възможен като залог, коефициентът за победа на сборният отбор от Корсика щеше да бъде над 10. Но да оставим контролата с Корсика настрана и да насочим вниманието си към битката с Черна Гора. Или победа, или нищо!

3 коментара

  • Връзка към коментара Велин Филипов Четвъртък, 10 Ноември 2011 16:37 публикуван от Велин Филипов

    Блгагодаря, щеги пробвам, може да се окаже, че прогнозите им са точни :)

  • Връзка към коментара T.Gospodinov Събота, 11 Юни 2011 01:59 публикуван от T.Gospodinov

    Мен малко ме е страх от подобни сайтове и вестници. Колко пъти съм се опарвал не е истина!

  • Връзка към коментара Левон Хампарцумян Вторник, 07 Юни 2011 08:12 публикуван от Левон Хампарцумян

    Чел съм много прогнози такива и дори съм разчитал на тях няколко пъти, но опита ми от FOREX ме е научил сам да си правя анализите винаги. Но все пак полезен сайт мерси.

Leave a comment