10/10(2 гласа)

Авточастиavtochasti39.com е един от най-големите български сайтове за авточасти на които съм попадал. Бърза справка показва, че в сайта има десетки хиляди продукти, за почти всеки често срещан автомобил в България - VW, Opel, BMW, Audi и т.н.

Богатството на сайта от изключително много продукти е истински приоритет, което му носи не само трафик, но и много потенциални клиенти, които могат да намерят буквално почти всичко, което им трябва за техния автомобил.

Като малък недостатък на сайта е липсата на категоризиране на отделните части, като смятам че за в бъдеще би бил в голям плюс, както за собствениците, така и за потребителите. Друг недостатък е onpage SEO-то на сайта, като там също имам малко забележки, които също биха им вдигални трафика и клиентите. Пример е страницата http://avtochasti39.com/Opel, чиито title в момента е Opel, а преспокойно може да бъде "Авточасти за Opel". Логото на сайта много ме радва. Ние самите сме правили подобни лога на клиенти и самата концепция е много идейна и семпла.

Огромно предимство е доставката, която в по-големите градове се извършва за 1-2 дни, според страницата им за поръчки и доставки на авточасти. За поръчки над 350лв. доставката е безплатна.

Накратно, avtochasti39.com е един малък рай с авточасти за всеки собственик на автомобил.

Последна промяна на Четвъртък, 16 Юни 2011 09:55

Leave a comment