10/10(2 гласа)
Възможно ли е бързо SEO с успех Възможно ли е бързо SEO с успех

Когато търсите трафик за сайта си от Google и Yahoo трябва да направите ефикасна оптимизация за търсачки, която се състои в това да набавите качествени връзки към страниците ви и в същото време да се ангажирате със създаване на уникално съдържание.

Не винаги това е лесно, но пък веднъж успели със сео оптимизацията вие ще достигнете до сърцата и мозъците на много хора. Добрата реклама в интернет ви носи не само известност, а и доходи стига да се погрижите за маркетинговата част на нещата.

Разбира се, въпросът дали е възможна бързата оптимизация за търсачки е доста дискутиран и по-скоро отговорът е НЕ. Ще обосновем мнението си, като напишем, че дори да се появите на челни места в Google класирането може да бъдете задминат от конкуренцията, която повярвайте не спи.

Добрият подбор на ключови думи и анализ на сайтовете във вашата ниша са нещата, които трябва да направите, за да се надявате на сериозни резултати. Ако нямате никаква представа от SEO то тогава обърнете се към специалист, който да ви осветли по темата. Самоинициативата не е препоръчителна, защото днес търсещите машини съблюдават за методите, по които популяризирате уебсайт. Всеки опит за груба манипулация ще бъде строго наказан от ботовете като Google Penguin, Panda и други.

Много хора смятат, че вднъж попаднат ли в челанта тройка не е нужно вече да плащат за SEO и патят от това. Клиентите трябва да разберат, че SEO е абонаментна услуга и еднократните линк билдинг услуги не гарантират задържане в топ 10. Не се доверявайте на „специалисти“, които ще изкачат сайта ви за 1 седмица в Google, защото това му гарантира сигурен спад след време.

Когато се споразумявате за оптимизация за търсачки едно от най-важните неща е да попитате за какъв пеиод сайта ще се изкачи на мечтаното от вас място и колко време би се задържал там. Ако получите категоричен отговор с гаранции за топ 1 до 1-2 седмици не се доверявайте на въпросния човек.

Преди да започнете работа проучете оптимизатора и го попитайте за други негови проекти на високи позиции в Google. Най-силните ниши са климатици, лаптопи acer, уеб дизайн, SEO оптимизация, кредити и др. Това винаги върши работа.

Оптимизаторите не са магьосници!

Имайте предвид, че което е сработило при един сайт, може да не сработи при вашия. Много често се налага да бъдат поправяни поразии на неопитни SEO оптимизатори, които са допуснали грешки. Възможно е това да доведе до наказание на сайта и да създаде на следващия отимизатор големи проблеми.

Когато веднъж намерите подходящ оптимизатор с опит, му се доверявайте за всичко и го слушайте. Той е там за да издигне сайта Ви и да си изработи парите. Давайте му всички права за достъп до администрация и хостинга за да улесните работата му. Комуникацията между клиент и оптимизатор е изключително важна и носи взаимно доверие. Ако имате екип от програмисти и уеб дизайнери, които се грижат за сайта Ви, непременно ги свържете с оптимизатора за да им дава инструкции и задачи, които да подобрят позициите Ви в Google.

Имате опцията да наемете SEO специалист, като последния е длъжен да реализира качествена оптимизация за търсачки. Тези услуги са скъпи, но пък за сметка на това ефективни. Ние например ви даваме гаранция за това, че само месец след нашата намеса, ще усетите чувствително повишение на трафика към сайта ви. Посетете адреса ни в интернет и прегледайте предложенията ни за SEO оптимизация. Работим по изпитани методи заимствани от най-големите компании за интернет реклама. Няма да ви губим времето, защото то е прекалено ценно, очакваме да се свържете с грамотния ни екип, за да започнем работа по проектите ви.

Последна промяна на Четвъртък, 26 Септември 2013 09:47

1 коментар

Leave a comment