5.92/10(45 гласа)
Принципно не правих планове да взема отношение по темата. Какво толкова. "Известна личност в България" и "порно клип" са две неща, които никак не звучат кой-знае колко странно, като се свържат двете. Изгледах клипа като нормален пич (мъж), споделих си мнението с още няколко приятели, изкоментирахме малко и до там.

Но преди няколко минути, докато проверявах статистиките на социалната мрежа за студенти - CAMPUS.bg, с какви ключови думи са ни отваряли днес (професионално изкривяване, всяка вечер преди лягане се прави), забелязах че са ни отваряли цели 35 пъти с търсене на "клип с Яна" и "клип на Яна". Разбира се, ние порно клип в сайта с Яна нямаме, но пък имаме клипове на някоя си Яна, която всъщност няма видео клипове. Това показва колко манипулативно може да бъде SEO-то. От една страна като отпизмизатор се зарадвах, от друга - егати тъпото. Но пък в интерес на истината си е грешка на потребителите. Вместо къде, къде по-удачното "порно клип с Яна" са търсили "клип с Яна". Не съм им виновен аз. Или поне отчасти :)

Сега ми е интересно тази статия, колко пъти ще бъде отворена от Google. Тази с рекламата на Farmville направо кърти мивки. Над 150-200 посещения имам от търсене на ключова дума "Farmville". Но да не се отплесвам.

За да не бъде статията ми безполезна, линк към порно клипа на Яна няма да сложа. Просто търсете в Google "порно клип с Яна" вместо "клип с Яна" и ще го намерите (макар и първите резултати на "клип с Яна" пак да са свързани по темата) ;)

А ето и интервю с Яна по повод клипа, както и връчване на златен скункс на адреналинката.

Edit: още по темата за клипа с Яна можете прочете в MacTeP SEO блога

Последна промяна на Петък, 21 Октомври 2011 08:17

12 коментара

Leave a comment