0/10(0 гласа)

Като всички останали www потребители и аз съм сред тези, които обичат да търсят текстове на песни в Гугъл. Разбира се, слушам предимно чужда музика и съм свикнал да търся на английски "song title lyrics", понеже преди време нямаше алтернатива на български. За радост на повечето потребители, в последно време има сравнително доста сайтове с текстове на песни и един от тях е music-text.eu

текстове на песни от music-text.euПървото което ми хваща окото в сайта е дизайна. Много приятен при това! Винаги съм бил фен на оранжевото, а като добавим и облите форми, приятното усещане е още по-голямо. Другото което ми направи впечатление е видео клип към текста на всяка песен. Така съвсем спокойно можете да си гледате клипа, докато четете. Разделението по стил, изпълнители и албуми също улеснява, макар че най-често използваното нещо в сайта вероятно е търсачката. Филтъра по букви също е много удобен. Само мястото му не ми допада много. Някъде между менюто и стиловете музика, мисля че ще е по-добре. Но това е просто мое мнение.

За съвсем нов сайт, колекцията от над 240, 000 текстове на песни е съвсем прилична цифра. Освен това си личи, че по сайта се работи редовно, защото като гледам се е сдобил от скоро и с форум, а същевременно се добавят и редовно нови текстове на песни на български, и на чуждестранни изпълнители.

Последна промяна на Събота, 10 Юли 2010 16:34

Leave a comment