0/10(0 гласа)

Акционерно дружество "Лендскейп" се занимава с инвестиции на недвижими имоти с висока възвръщаемост по българското черноморие, продажба на земя, бизнес парцели и недвижими имоти в района на Варна и Аврен, като офиса им се намира във Варна, от 1999г. насам.

Лейндскейп - инвестиции в недвижими имоти

Основната дейност на фирмата се изразява в инвестиране в недвижими имоти, като практиката им е да предлагат кооперативно закупуване на активи, осъществено в партньорство с фирмата или с други външни инвеститори. След покупката, всеки покупател има възможността на абсолютен контрол върху земята, в която е инвестирал, което дава възможността за рационално оползотворяване на имота, според нуждите и идеите на купувача.

Друга основна дейност на дружеството е обновяване на сгради и вили в модерен стил или реставрирането им в стила на периода, в който са били. Фирмата има солиден опит в във вътрешен и външен дизайн в стила на Българското възраждане чрез редица жилищни проекти във Варна и региона. Дължи се, основно на това, че в екипа си разполагат с голям брой професионални дърводелци, художници, градинари, строители, дизайнери на открити пространства, инжинери, архитекти и др.

Компанията предлага и сътрудничество в различни инвестиционни схеми, съобразени с нуждите на бизнеса на клиента. За повече информация посетете сайта на "Лейндскейп" на адрес www.landscape.bg/bg

Последна промяна на Петък, 09 Юли 2010 10:09

Leave a comment