0/10(0 гласа)

Tripi.bg е сравнително нов турситически сайт, проект по проект "ТЕХНОСТАРТ" и е съвместна инициатива на Министерството на икономиката, енергетика и туризма и Програмата на ООН за развитие.

Почивки и екскурзии с Tripi.bg

Основните услуги, които се предоставят от сайта Tripi.bg са:

  • оферти за почивки и екскурзии
  • информация за туристически дестинации
  • иновативна програма за организация на пътувания
  • разкази от всяко едно пътуване със снимки и видео
  • общуване и обмен на информация след регистрация

Tripi.bg дава възможност на туристически оператори, агенции и хотели да публикуват в сайта своите оферти за екскурзии и почивки, които да им послужат за достигане на потенциални клиенти, търсещи своето място за ваканция. Сайтът разполага и с пътеводител за различни дестинации, който би бил от полза на много от хората, независимо дали са решили да посетят конкретното място. Пътеводителя, освен с множество снимки, разполага и с прилична видео галерия за най-различни туристически дестинации в България и света, както и с речник на 18 езика, съдържащ подбрани от сайта най-използвани думи и фрази при пътуване в чужбина.

Сайтът е с изключително приятна визия и лесна навигация, а името на пчелата в хедъра е Трипи. Tripi.bg разполага дори и със собствено приложение във Фейсбук "Какво ти пожелава пчеличката от Tripi.bg". Историята за целия проект пък можете да намерите в сайта. Доста е вълнуваща :)

Последна промяна на Петък, 09 Юли 2010 13:15

Leave a comment