10/10(1 гласа)

Ако ви се наложи да пътувате чужбина със самолет и същевременно искате да не се охарчите много покрай билета, то е добре да планувате предварително датата (в случай, че имате тази възможност) на която ще пътувате. Другият вариант е, ако сте по-гъвкави с датите, то можете да разгледате цените на самолетни билети в някой сайт и ако има оферти, които ви устройват като цена и като дата, да си закупите билет. Сега ще попитате "Ама кои са тези сайтове?"

Самолетни билети онлайн

CeniSamoletniBileti.com е един от тях, който има както търсачка за билети, така и много полезна информация за различните дестинации, както и за различните авиокомпании опериращи в България, като Wizz Air например. За тази компания няма какво ново да се каже. Известно е, че е една от най-известните нискотарифни авиокомпании, като възниква през 2003г. с едва 6-ма души, които обаче имат огромен опит в авио-услугите.

Сайтът е много добре подреден. На основната страница се намира търсачката за билети, а в останалите менюта има информация съответно за: градове, държави, авиокомпании, промо самолетни билети и контакти, като телефонът за резервации и работното време е видимо на всяка страница.

Търсете, сравнете и изберете полет от над 400 редовни и 120 нискотарифни авиокомпании с CeniSamoletniBileti.com

Последна промяна на Вторник, 13 Юли 2010 10:21

Leave a comment