4/10(1 гласа)

DanceOgledalo представя новия танцов проект на Варна, целящ активизиране на младежкото танцово движение, през лятото на 2010 година. Школата предлага два месеца абсолютно безплатни танци за всички младежи от Варна, на възраст между 10-24г.

Проектът стартира на 20 Юли, 2010г. и ще продължи до 14 Септември, 2010г. Всички от участниците ще бъдат подготвени за участие в "Гала концерт" в края на обучението си.

Денс Огледало

Предвиденото от екипа на танцова школа Огледало обучение ще бъде в 18 танцови класа за различните възрасти, в които ще се танцуват 15 различни вида танци.

По време на обучението ще се проведе и DANCING iCARD STARS надпревара, която ще се търсят най-добрите танцьори от всеки отбор, които ще бъдат излъчени и наградени на концерта, както и ще бъдат обявени за DANCING iCARD STARS, а талантът им ще бъде развиван безплатно от школата до края на 2010г.

Професионалните учители на Огледало ще преподават през периода на „Денс ваканция 2010” Спортни танци – латиноамерикански и стандартни , Народни танци, Модерен балет, Джаз балет, Контактна импровизация - КИ, Аеробика, Хип хоп и стриит денс, Ориенталски танци, Аржентинско Танго, Фламенко, Салса, Брейк и др. Проектът ще се реализира в 5 зали на Огледало в Мол Варна и Пфое мол.

Част от проекта ще бъде и инициативата на Община Варна по случай деня на Варна на 14 - 15 август на открито в Амфитеатър в Морска градина, където ще бъдат организирани открити уроци, наречени още FREE DANCE парти. Могат да се включат безплатно всички граждани и гости на Варна, да опитат различните танци и да се забавляват независимо от възрастта.

През почивните дни, вечер, периодично ще се провеждат и безплатни уроци за всички варненци през лятото, отново от Огледало, отново в Амфитеатъра.

Всички желаещи да се включат в програмата, трябва да се запиша за участие онлайн на сайта на Огледало - www.danceogledalo.com, или на място на Информация в Мол Варна, чрез попълване на формуляр за регистрация. Повече инфорамция за Денс Ваканция 2010 можете да намерите и на фен страницата във Facebook.

Последна промяна на Петък, 16 Юли 2010 13:08

1 коментар

Leave a comment