0/10(0 гласа)

Вдъхновен от успеха (образно казано) с домейна veda-bg.org, който ще го ползвам за SEO статии, набарах още един аптетитен изтекъл домейн, при това .eu, които много ми допадат :) Домейнът е theatre-kisimov.eu и е бил на Музикално-драматичен театър Константин Кисимов във Велико Търново. Гледам имат сайт в hit.bg и от брояча се вижда, че сравнително често (за нишата) се търси точното име на театъра и незнайно защо са си изоставили домейна, който:

 • има отново линкове от правителствени и общински сайтове
 • е .eu, които се оптимизират доста добре по мое усмотрение
 • има линк от сайт с pr5

Общо взето, пак ударих кьоравото, като се надявам добрата серия да продължи. Ясно е, че ще се ползва отново за SEO оптимизация, макар че за сега ще го напълня със съдържание за самия театър, поне известно време да е от полза на търсещите и попадащите на него. За по-нататък ще го мисля :)

Последна промяна на Петък, 13 Август 2010 22:36

4 коментара

 • Връзка към коментара Ангел Евтимов Сряда, 11 Август 2010 10:00 публикуван от Ангел Евтимов

  Ако са дропени не мога да кажа дали им се "губи тежестта" или не :) Но линковете си остават ... дали тематични или не, са си линкове. Естествено по-добре да са тематични :)
  Смяната на съдържанието естествено рефлектира по някакъв начин, но това не би било от особен критерий, особено ако домейните се ползват за линкове, а не с цел да се печели трафик. Вчера примерно спечелих един домейн на auction в GoDaddy с 1000 backlinka и мисля да запазя тематиката на сайта и ще споделя впечатленията си. Иначе за връзки и SEO/рекламни статии няма да има проблеми :) Калин може да потвърди ;)

 • Връзка към коментара Игри Вторник, 10 Август 2010 13:24 публикуван от Игри

  Бихте ли обяснили каква е ползата от подомен домейн. В смисъл, като се смени съдържанието дали ще се запазят линковете и тежеста на домейна и как намирате подобни изтичащи домейни. Колко време след като изтечат максимално трябва да се регнат, за да не се губи тежеста им

 • Връзка към коментара Ангел Евтимов Неделя, 08 Август 2010 06:50 публикуван от Ангел Евтимов

  Е, то там ще е различно положението :) Все още не си поставям илюзии някакви :) Калин няма настигане от към сайтове и домейни :) А и съдейки по това, че предното бе супер популярно, се очаква това да е още по-популярно :)

 • Връзка към коментара игри Събота, 07 Август 2010 17:18 публикуван от игри

  Еее, пак с як домейн си се сдобил. Какво ще те правим в SEO състезанието, което ще е съвсем скоро :)

Leave a comment