Ангел Евтимов

Ангел Евтимов

URL:: http://webnotize.me

Четвъртък, 23 Юли 2015 09:37

ClubIn is ON! Не е публикуван

Мине не мине, през година пускаме по едно мобилно приложение за Android. #Cool!

Петък, 17 Юли 2015 12:30

Лято е, #WakeЪп! Не е публикуван

Студеният зимен камък се пропука и от него започнаха да излизат тълпи от свежи и шарени хора. Градският въздух е пренаситен с летни емоции и навсякъде по улиците се движат лица с различни принадлежности. Лятото е механизъм, който задвижва цяла система обединяваща всеки от тези толкова различни хора. Защото най-важното е да си прекарваме добре и да се чувстваме щастливи.

Отдавна отминаха времената, когато компютрите бяха незаменими във всички дейности, лаптопите бяха лукс а за ултрабук устройства никой и не подозираше. Към настоящата 2015-та година всички тези устройства имат своя принос за нашето удобство и са се превърнали в задължителна необходимост.

Почти всеки човек отдавна има различни джаджи, с които се забавлява, но си улеснява и работата. Ако до преди 10 години, съвременните мобилни устройства и преносими компютри бяха достъпни само за определени членове на обществото, то днес това вече не е така.

Един от въпросите, които си задава всеки професионалист, решил да се сдобие с практичен и функционален лаптоп или компактен ултрабук е дали покупката на лаптоп втора ръка е добро решение за работа.

Не са толкова големи различията между най-модерните устройства от 2014/2015 год. и тези от преди 3-4 години, преминали като втора употреба. Радостно е, че все по-малка част от потребителите имат предубеждения и смятат, че закупувайки употребяван лаптоп или компютър ще се сдобият с едва ли не някаква антика.

Съвременните лаптопи наистина могат да бъдат похвалени със следните достойнства: достатъчно мощни, притежават добър дизайн и по-компактни размери, което ги прави идеално решение за работа. Но цената на един нов ултрабук или стандартен ноутбук също е значително по-висока. За сметка на това няма да получите коренно по-функционален продукт, в сравнение с употребявания лаптоп, а просто устройство, което остарява със самото си излизане на бял свят.

Ако разгледаме покупката на лаптоп втора употреба то ще получим далеч по-практичен и функционален продукт. Някой веднага ще попита - "Как е възможно това?"

Нека направим сравнение при една и съща отправна сума /500 лв/. Ако направите проучване, ще се убедите, че при такава сума ще закупите само най-нисък клас лаптоп от потребителския сегмент с доста орязани параметри като CPU, RAM, HDD и видео карта (youtube video how to clean your graphics card). Но не и бизнес ноутбук.

Четвъртък, 17 Юли 2014 08:18

Тенденции в съвременното офис обзавеждане Не е публикуван

Ако сте собственик фирма с бизнес офис, шоурум или приемна за клиенти и гости е съвсем нормално да искате да създадете визуално впечатление със стила и интериора на своя офис. Естествено най-лесното и изкушаващото е да използвате много цветове, форми и стилове, да претрупате помещението с офис столове и мебели, да задръстите всяко кътче с офис аксесоари, документация и каквото се сетите. Но веднага възникват два основни въпроса.

Четвъртък, 26 Септември 2013 09:45

Възможна ли е бърза оптимизация за търсачки с гарантиран успех! Не е публикуван

Когато търсите трафик за сайта си от Google и Yahoo трябва да направите ефикасна оптимизация за търсачки, която се състои в това да набавите качествени връзки към страниците ви и в същото време да се ангажирате със създаване на уникално съдържание.

Сряда, 24 Април 2013 17:19

Официално съм трилионер :) Не е публикуван

Официално съм трилионер :)

Статия, написана от

В настоящата публикация искам да задам 4 елементарни SEO въпроса и да оставя моя коментар за всеки един от тях. Смятам, че ако по време на linkbuilding всеки един колега оптимизатор успее да си отговори сам на всеки един от тях, би се получило по-добре за сайта му.

Четвъртък, 15 Ноември 2012 08:22

Българската търсачка - Napred.bg Не е публикуван

Napred.BG e българска търсачка, която беше пусната в началото на 2012 г. с идеята да преодолее някои недостатъци на Google и да се превърне в удобна начална страница. Безспорно това, което прави Napred.BG интересна и полезна, е това, че когато едно търсене е напълно ясно и точно, като "youtube" например, тя директно пренасочва потребителите към желания сайт, което пести време на потребителите, още повече, че според екипа зад новата търсачка, над 35 % от всички търсения в интернет са с цел директно влизане в даден сайт. За най-търсените думи Napred.BG има свои собствени подбрани и описани страници с резултати. В този случай ако вие напишете "tv програма" например, ще попаднете на специалната страница за това в търсачката - http://napred.bg/tv-programa.html. Голямо удобство е и възможността за търсене в най-големите сайтове у нас и чужбина директно чрез Napred.BG.

Неделя, 30 Септември 2012 15:54

3 ключови съвета преди покупка на части за автомобили Не е публикуван

Ако сте собственик на автомобил, то вероятно сте се сблъсквали и с проблеми с него, които изискват избора и покупката на авточасти, за да гарантират неговата изправност. Все пак сигурно сте си задавали и въпроса как да изберете най-добрите авточасти, като именно няколко съвета в тази насока ще ви предложа в тази кратка публикация.

Петък, 14 Септември 2012 19:23

Caralyze is ON Не е публикуван

Преди около година и малко, заедно със счетоводителите ни от СКК Делта Консулт - Цвети и Светльо, решихме да разработим съвместно проект, чиято идея и (за) съвместно партньорство дойде от тях.

Първоначалната идея бе да се направи сайт, който да може да сравнява не само техническите характеристики на автомобила, но и тяхното оборудване. Живеем в свят, в който все повече хора успяват да си закупят нов автомобил, било то и на лизинг, а качеството и количеството на оборудването към автомобила сформира може би 50% от цената му.