0/10(0 гласа)

В тази част ще ви запозная с пътуването, снимки от летищата, в самолета и пристигането ни в крайната точка -> Myrtle Beach, SC, USA

Снимките са на софийското летище, терминал 2-ри. На първата снимка съм с майка ми, а на втората снимка сме "бригадирите", които решихме да опитаме какво е туй нещо "бригадата". Снимките са малко кофти качество, понеже са снимани с телефон Sony Ericsson k750 (за времето си беше добър :)).

Първата спирка беше Брюксел. Не мога да кажа много за града понеже прекарахме 2-та часа на летището в обикаляне на магазини, тоалетни и чакалене. Летището не беше кой-знае колко впечатляващо, но пък е на светлинни години от нашите.

И така, след 7 часовия презокеански полет, гледане на филми и употребяване на неограничен брой безалкохолни кофеинови напитки (a.k.a. Кока Кола) бяхме заредени с доста енергия. Във Вашингтон обаче си беше малко скука, може би заради 7-те часа чакане за полет. В началото беше забавно да обикаляме със совалките (превозвач на пътници между различните терминали), десетките магазини и заведения за бързо хранене, но накрая бързо предадохме фронта и се трупясахме по седалките. Оставаше ни само още един едночасов полет до Myrtle Beach.

Пристигнахме най-накрая. Myrtle Beach, hell yeah. За жалост имахме малък проблем. Пристигнахме в 12ч. през нощта, с не малко багаж и много неясности около курорта. За наша радост пък, мениджъра на едното момиче си беше предложил услугите (като услужлив американец) да ни вземе от летището, че и да пренощуваме у тях (както се вижда на снимките, типичната американска къща).

В следващата част ще ви запозная с малко детайли около Myrtle Beach, един от бляновете за студентите бригадири.

Последна промяна на Неделя, 04 Септември 2011 21:49

3 коментара

  • Връзка към коментара Михаела Райкова Събота, 26 Юни 2010 12:33 публикуван от Михаела Райкова

    Страхотна статия! Дори самата подредба на снимкити към нея страшно грабва! Чудя се защо няма повече подобни статий от "бригадирите" завърнали се от САЩ... С моя приятел искаме да да отидем следващото лято в САЩ и доста обмисляме дестинацията. Почти се бяхме отказали от Мъртък бийч, но тази статия определено ни замисли! Отново БРАВО за хубавия пост! :)

  • Връзка към коментара Ангел Евтимов Петък, 19 Февруари 2010 15:32 публикуван от Ангел Евтимов

    Здравей, на бригада бяхме с компанията ;)

  • Връзка към коментара Sandra Петък, 19 Февруари 2010 15:27 публикуван от Sandra

    zdravei.. iskam da te pitam kakvo si pravil tam v Myrtle Beach, SC

Leave a comment