10/10(1 гласа)

Тази сутрин забелязах, че абомобилът ми са го брандирали и се е превърнал в транспортна реклама на "хубавците" от Изи Кредит (Easy Credit).

easy-credit

Изи Кредит Easy Credit

Класически СПАМ! Как според вас да процедирам срещу подобна нелоялна търговска практика извършена от Easy Credit?

Edit: След писмото което им изпратих, получих следният отговор:

Уважаеми г-н Евтимов,

Случилото се наистина е доста неприятно. Направихме вътрешна проверка след подадения от Вас сигнал. Името върху рекламния стикер е на наш дългогодишен служител, който беше разпитан. Както сам се досещате, това, да залепиш стикер върху автомобил не е реклама и никой не би предпочел услугите на Компанията, която го прави. Нямаме практика да рекламираме по този начин и не това е нашата цел. Съжаляваме за неудобството, което несъмненно Ви е причинено. Подозираме, че деянието е извършено от нелоялни конкуренти или друг недобросъвестен гражданин.

Както Вие, така и ние сме потърпевши, тъй като това уронва престижа на нашата Компания и създава негативно отношение към нея. Тъй като все пак това е наш рекламен материал и ние не бихме искали да оставате с негативно впечатление от "Изи Асет Мениджмънт" АД, бихме искали да Ви изпратим един скромен подарък. Ако е удобно, моля напишете адреса, на който бихте искали да изпратим подаръка.

С уважение:

Easy Credit
Последна промяна на Понеделник, 09 Май 2016 11:19

30 коментара

 • Връзка към коментара анонимен Неделя, 24 Февруари 2013 17:51 публикуван от анонимен

  Също така не ценят служителите си. Даже напротив, дискриминират ги, и съкращават служителите, които са се върнали от майчинство с думите, че не им трябват хора с малки деца! Колеги умират по време на работа от стреса, причинен от управляващите компанията.... Тази компания заслужава съд!

 • Връзка към коментара Антон Петров Вторник, 29 Януари 2013 14:23 публикуван от Антон Петров

  За подобни действия надали има адекватна компенсация. Дори няма смисъл от контакт с въпросната организация, нека КЗП предприеме необходимите действия срещу тях. За да не се налага след време и други потърпевши да се изправят пред същата нелепа ситуация.

 • Връзка към коментара Наско Понеделник, 03 Декември 2012 09:36 публикуван от Наско

  Това е ужасно.
  Онзи ден се раздразних, че под чистачката ми са оставили брошурка на въпросните "мародери", но сега като чета това си е нищо пред твоето.
  Винаги съм ги мразил заради дейността им и заради флаерите навсякъде из града. Адмирации за това, че си си потърсил правата.

 • Връзка към коментара Аднан Расим Понеделник, 12 Ноември 2012 19:37 публикуван от Аднан Расим

  Предполагам, че е направено от страна на техен служител тъй като не са на трудова заплата, а на проценти и колкото продадеш толкова печелиш. Затова са постъпили така безумно и брутално.

 • Връзка към коментара Иван Сряда, 31 Октомври 2012 08:27 публикуван от Иван

  Няма какво да направиш. няма как да докажеш че те са го направили. Трябва да се повтаря доста и да са пострадали повече хора за да може да се направи нещо. Но това коеот може да направиш е да напишеш някоя не добра статия за тях да я оптимизираш за тяхното име и да им върнеш рекламата

 • Връзка към коментара Владимир Неделя, 02 Септември 2012 16:34 публикуван от Владимир

  Това е доста нахално от страна на разпространителите на тези флаери, въпреки че съм убеден, че това е своеволие на лепачите:)

 • Връзка към коментара Petyr Събота, 11 Август 2012 15:40 публикуван от Petyr

  Това са го направили тези който разлепят на своя глава според мен. Едва ли ги карат да лепят по колите, но не е изключено и да е така.

 • Връзка към коментара bogdan Сряда, 25 Юли 2012 07:09 публикуван от bogdan

  Да така е! Аз преди няколко години щя да започвам работа при тях. Дадоха ми една торба с рекламни материали с инструкциите да ги лепя на комуникативни места и където още намеря за добре.

 • Връзка към коментара Мартин Вторник, 24 Юли 2012 11:24 публикуван от Мартин

  Ясно е, че Изи Кредит не инструктират своите сътрудници, посредници или както там ги наричат, да ги "рекламират" по този брутален начин. Има логика и това да е направено от нелоялен конкурент. Но все пак съм виждал толкова много техен СПАМ по улици, входове и т.н., за да си направя извода, че или не избират правилните хора да ги рекламират, или мениджмънта им куца...

 • Връзка към коментара Иван Стоянов Понеделник, 23 Юли 2012 14:39 публикуван от Иван Стоянов

  Ееее тези са меко казано нагли...!!

 • Връзка към коментара Обущаря Събота, 21 Юли 2012 16:23 публикуван от Обущаря

  Миналата година и аз осъмнах със залепен стикер на Изи Кредит. Разбира се, че е залепен от някой служител на компанията. И моля не ги оневинявайте, та именно компанията ги кара да обикалят и да лепят рекламни материали кой където може.

 • Връзка към коментара Деян Вторник, 17 Юли 2012 19:09 публикуван от Деян

  Защо обвиняваш Easy Credit? Какво са виновни, че е пълно с нецивилизовани типове в тая държава? Даже и писмо ти пращат, за да се извинят. Дори и подарък ти предлагат, не го ли оценяваш? Дали пък това не е дело на някой, който на теб ти има зъб и знае, че това е твоята кола?

 • Връзка към коментара Стойчо Попов Неделя, 15 Юли 2012 12:39 публикуван от Стойчо Попов

  Мене ако питаш, това е някой техен агент, който по някаква причина ти има зъб или просто е кригъл идиот, та е решил да прави мръсотия по този начин.

  Като гледам този стикер как се е разкъсал след отлепянето, явно самият стикер не позволява да се отлепи след като е залепен, а реално от къде на къде конкуренти ще си правят подобни стикери или пък някой недобросъвестен гражданин... Естествено гаранция и доказателства няма, така, че освен да се примириш с компенсацията от въпросната фирма и да стискаш палци да набараш човека, който го е сторил... май друго няма какво да направиш.

 • Връзка към коментара Т.Христов Петък, 13 Юли 2012 09:48 публикуван от Т.Христов

  Е все бях виждал спам, ама такъв определено не бях виждал. Тия хора задават ли си въпроса как се чисти това? Всъщност едва ли ги интересува.

 • Връзка към коментара Теодор Четвъртък, 12 Юли 2012 15:48 публикуван от Теодор

  Хаха ужас нахалство. Действително съществува и варианта някои развеселени дечорлига ходещи по улицата да са го отлепили отнякъде и да са го лепнали за майтап. Малко вероятно е :) Интересно ми е какъв подарък получихте от тях, чашка с надпис или магнитче за хладилник. Абсолютни мошеннци са. На 400 лв връщаш 800, но това е друг въпрос. Кофтито е че с такава жалба никой няма да ти обърне внимание.

Leave a comment